de échte Italiaanse keuken

Kooklessen

Ik heb ruime ervaring met het geven van kookles. Na mijn verhuizing naar Nederland werd ik regelmatig geconfronteerd met de niet-authentieke Italiaanse keuken. Dit bracht mij er toe om meer bekendheid te geven aan de echte Italiaanse keuken door samen met Nederlandse vrienden en kennissen te gaan koken. Dit heeft uiteindelijk geleid tot  het aanbieden van serieuze kooklessen. Daarnaast ben ik al in een vroeg stadium gevraagd om zitting te nemen in allerlei commissies die zich bezighouden met het beoordelen van de kwaliteit van de Italiaanse cuisine in Nederland.


In 1999 ben ik gestart met de eerste kookgroep en sindsdien is het aantal groepen alleen maar toegenomen.
In de loop van de tijd heb ik mijn werkwijze geperfectioneerd.


De reacties op mijn kooklessen waren heel enthousiast, en zo werd mij ook gevraagd om workshops te geven: wij koken in groepen van 10 tot 15 personen en maken een complete maaltijd bestaande uit voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. De groepen worden gesplitst in subgroepjes die ieder een deel van het menu voor rekening nemen. Aan het eind van de kooksessie gaan we samen aan tafel en genieten we van onze gerechten en van de erbij horende Italiaanse wijnen.


De workshops starten om 19:00 uur en eindigen rond 23:30 uur. Zij vinden meestal plaats in een kookstudio, maar het is ook mogelijk om bij iemand thuis te koken. Hoewel het koken zelf het hoofddoel is, kan zo’n avond ook worden ingezet om als groep eens gezellig met elkaar bezig te zijn, om elkaar beter te leren kennen, of om je netwerk uit te breiden. Deze werkvorm is daarom ook heel erg geschikt als teambuildingactiviteit.

Kook workshop

La Cucina Italiana di Giusy Anfuso

Prijs : € 65 p.p.
Datum en aanvang in overleg


Locatie: Kooktheater

Wijckergrachtstraat 24 A Maastricht


Bel of stuur een e-mail om een afspraak te maken.
Tel. 045 5225870
Mob.06 22 198676
e-mail:giusyanfuso@hotmail.comMenukaart

Prosecco + stuzzichini

Antipasto
(voorgerecht)

Primo

(tussengerecht)

Secondo

(hoofdgerecht)

Dolce

(Nagerecht)

Incl. Wijnarrangement + water